Aanbieding: Sensa cintura belt drive comfort

x

Sensa Merano Comp 29 2019

PDFPrintenE-mailadres
Snel leverbaar en gratis thuisbezorging
Basisprijs € 1099,00
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs € 975,00
Korting -124,00 €
Standaard prijs:
Beschrijving

Het nieuwste van het nieuwste en voor minder wilt u niet gaan. Top kwaliteit en perfecte afwerking waar niks aan toeval is overgelaten. De Comp heeft een lichtgewicht aluminium frame die zich als fiets zich makkelijk en zeer wendbaar laat berijden. De Comp heeft een Shimano SLX afmontage en het topmodel model XT achterderailleur. Heeft 2x11 versnellingen. Hiermee kun je overal uit de voeten en kunt u extreem en met volle kracht op de pedalen gewoon doorblijven trappen. Zowel op de weg als in de bossen. Roch-Shox verende voorvork AIR Taper met Lock-Out functie op het stuur.

Op voorraad en te zien in de winkel 

 

Shimano mix SLX afmontage met XT achterderailleur

Swalbe Smart-Sam buitenbanden

Kleur matzwart-oranje

 

Verkrijgbare framehoogte 29er wielmaat 

                                  17" 43cm

                                  19" 48cm

                                  21" 53cm

                                  23" 58cm

 

Besteld u graag de fiets hier online ?? Geef dan bij vakje opmerkingen aan om welke framehoogte het gaat welke u graag zou willen.

 

Komt u naar de winkel dan meten wij u goed op met www.cyclefit.nl meetsysteem. Dan kunnen wij voor u de juiste framehoogte adviseren . Daarmee voorkomt u rug en schouderklachten.

Weet u gewoon welke framehoogte u nodig heeft ?? Bestel dan gerust de fiets hier online. Na uw bestelling nemen we altijd nog even contact met u op om alles goed af te spreken en uw vragen te beantwoorden.

Elke fiets word door ons rijklaar afgeleverd met service & garantie zonder verdere extra kosten.

Betaling mogelijk bij aflevering. Kiest u graag voor de mogelijkheid voor betaling bij aflevering ?? Kies dan voor de optie bankoverschrijving bij uw bestelling hier in de webshop.

 

Heeft u vragen of wensen over deze Sensa Merano Comp ?? Bel of mail ons info@adverstegenfietsen.nl of kom gezellig langs in de winkel.   

 

hollandia logoLoekiepointer fietsenSensa

Spartavictoria logoVogue fietsenENRA