x

Sensa Sella 24v 2018

PDFPrintenE-mailadres
opruiming collectie 2018
Basisprijs € 649,00
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs € 455,00
Korting -194,00 €
Standaard prijs:
Beschrijving

Voor de een is deze Sensa een opstapmodel,voor de ander een sportieve ATB met alles erop en eraan voor toch een aantrekkelijke prijs. Deze Sensa Sella ATB heeft 24 versnellingen Shimano Alivio type. Deze onderdelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kunnen tegen een stootje. De fiets is afspuitbaar.

Verende voorvork met lock-out functie. Fiets je ook veel op weg ?? Zet de vering uit en trap heerlijk verder op de harde weg.

Suntour Verende voorvork

Shimano Alivio

Kabels netjes weggewerkt in frame

Verkrijgbaar als 27,5 en als 29er.

Op voorraad als 29er en in 19"' framehoogte en deze bieden we aan voor € 455,00. Rijklaar afgeleverd. Bezorgkosten € 30,00. Of zonder kosten ook op te halen in de winkel.

Slechts 1 leverbaar.

 

We kunnen elke Sensa ATB fiets leveren passend op maat leveren voor vrouwen.

Komt u naar de winkel dan meten wij u goed op met www.cyclefit.nl meetsysteem voor de juiste framehoogte en zitpositie. Zo voorkomt u schouder en rugklachten. Weet u de hoogte al en u besteld deze fiets graag online hier ?? Geef dan bij opmerkingen aan bij uw bestelling om welke framehoogte het gaat en welke wielmaat.

Elke fiets word door ons rijklaar afgeleverd met service & garantie zonder verdere extra kosten.

Bij online bestelling is het mogelijk te betalen bij aflevering bij u thuis. Kies dan voor de optie bankoverschrijving bij uw bestelling hier in de webshop. Na uw bestelling nemen we altijd nog even contact met u op om alles goed af te spreken en uw vragen te beantwoorden.

Heeft u vragen of wensen over deze Sensa Sella ATB fiets ?? Bel of mail ons info@adverstegenfietsen.nl of kom gezellig langs in de winkel.

 

 

BSPLoekiepointer fietsenSensaSpartaVogue fietsenENRA