x

Sparta Pick-Up heren E-Bike 3v

PDFPrintenE-mailadres
op = echt op prijs
Basisprijs € 1449,00
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs € 999,00
Korting -450,00 €
Standaard prijs:
Beschrijving

Met deze Sparta Pick-Up E-Bike kom je wel heel stoer voor de dag. Wat wil je nog meer voor stadsgebruik ?? Lekker makkelijk en snel overal komen en ook nog een mooie fiets om te zien. Voorzien van 5 rijstanden ondersteuning met 3 versnellingen. Framehoogte is 61cm en is de meest normale hoogte van 1.80m tot en met lengte 1.93m. Actieradius van de batterij is +/- 80km. Kleur matzwart. Incl. geleverd met stevige voordrager met stuurvergrendeling. Stevige dubbele stabiele middenstandaard. Geheel RVS spaken,boutjes en moertjes. Deze fiets word rijklaar afgeleverd met service en garantie. 2 jaar fabrieksgarantie op alle E-Bike componenten. 

Framehoogte 61cm 

Op voorraad en te zien in de winkel 

 

Sparta Pick-Up E-Bike

5 rijstanden ondersteuning

3 versnellingen

Shimano rollerbrakes remmen

Stevige dubbele middenstandaard

Word rijklaar afgeleverd

 

Normale prijs € 1499,00

 

Onze scherpste prijs en op = echt op voor € 999,00  

 

Word rijklaar afgeleverd met service & garantie zonder verdere extra kosten

Pinnen mogelijk bij aflevering. Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid voor pinnen bij aflevering , kies dan voor de optie bankoverschrijving bij uw bestelling in de webshop. Na uw bestelling nemen we atijd ng even contact met u op om alles goed af te spreken en uw vragen te beantwoorden.

Bezorgkosten € 35,00 voor Nederland en Belgie en bij afstand verder dan 150km enkele reis vragen we € 50,00 bezorgkosten.

We zijn officieel Sparta E-Bike dealer. 

 

Heeft u vragen of wensen over deze Sparta , bel of mail ons info@adverstegenfietsen.nl of kom gezellig langs in de winkel.

 

 

BSPLoekiepointer fietsenSensaSpartaVogue fietsenENRA